ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

tl buis vervangen door led

Met zuinige led tl verlichting van LED import Europe kunt u uw tl buis vervangen door led in uw bestaande armaturen en dat scheelt geld. Door onze grote afzet profiteert u van een lage prijs.

Tl buis vervangen door led verlichting is gemakkelijk en kan u direct veel kosten besparen. Ouderwetse tl lampen zijn onzuinig met stroom en geven vaak slecht licht. Door het vervangen van uw bestaande tl lampen in het bestaande armatuur is een investering in nieuwe armaturen niet nodig.

Voordat u overgaat tot het vervangen van uw tl buis door led verlichting is het van belang na te gaan of de bestaande armaturen nog in goede staat verkeren. Armaturen die niet in goede staat zijn kunnen niet verantwoord worden voorzien van led tl verlichting.

Led tl buizen zijn zeer geschikt wanneer u een tl buis wilt vervangen door led verlichting. De aanschafprijs is relatief laag en de te behalen besparingen zijn hoog. Vaak kan een energiebesparing worden gehaald van tot wel 70%.

Gratis offerte op maat

tl buis vervangen door led

tl buis vervangen door led kantoor
Tl buis vervangen kantoor

Led tl verlichting met matte afwerking voor kantoor

tlbuis vervangen met led logistiek
tl led verlichting logistiek

Krachtige led verlichting die niet verblindt is zuinig

tl verlichting vervangen door led
Waterdicht armatuur met led

Led verlichting voor gebruik in bestaande armaturen

tl buis vervangen loods
Led buizen in armatuur

led tlbuis, de ideale vervanger

tl buis vervangen door led

U gaat uw tl buis vervangen door led? Led import Europe heeft diverse uitvoeringen led tl verlichting voor uw bedrijf

tl vervangen met led

Een tl buis vervangen door led verlichting in het bestaande armatuur is de goedkoopste manier om te bezuinigen op kosten. In sommige gevallen moet in het bestaande tl verlichtingarmatuur de bedrading worden aangepast. Onze adviseur kan u vertellen wanneer dat nodig is en hoe dat in zijn werk gaat.

Wanneer uw bestaande armaturen niet meer in goede staat verkeren of toe zijn aan vervanging kunt u beter kiezen voor een andere manier van vervanging. Wanneer u uw tl buis dan wil vervangen door led verlichting is het beter te kiezen voor een nieuw armatuur.

Nieuwe armaturen zijn natuurlijk ook geschikt voor het plaatsen in een ruimte waarin nog geen verlichting is toegepast of in een nieuwbouwproject. Wij hebben verschillende soorten ledverlichting armaturen in ons uitgebreide assortiment.

Gratis afspraak op locatie

tl buis vervangen door led

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.