ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

tl lamp vervangen

Met de led tl van LED import Europe kunt u eenvoudig uw tl lamp vervangen en besparen op kosten van stroomverbruik en onderhoud. Uit onze voorraad bieden wij u een scherpe prijs voor ledverlichting.

Tl lamp vervangen met led tl verlichting is eenvoudig en kan u direct veel geld besparen. Ouderwetse tl lampen zijn onzuinig en geven een flikkerend licht met een korte levernsduur. Door het vervangen van uw bestaande tl lampen in het bestaande armatuur is de aankoop van nieuwe armaturen niet direct nodig.

Voor u overgaat tot aanpassing van uw tl lampen door led lampen is het van belang te bekijken of de bestaande bekabeling nog in goede staat is. Armaturen die niet in goede staat zijn kunnen niet verantwoord worden voorzien van een led tl lamp en moeten worden vervangen voor nieuwe ledarmaturen.

Led tl lamp vervangen kan het beste met een led tl balk. De koopprijs is laag en de besparing is hoog. Daardoor hebt u uw aanschaf al in korte tijd terugverdiend. Vaak kan een energiebesparing worden gerealiseerd van tot wel 70%.

Gratis offerte op maat

tl lamp vervangen armaturen

tl lamp vervangen ledarmatuur
tl lamp vervangen

Led tl lampen geven goed en gelijkmatig licht

tl lampen vervangen led
led tl lamp

Krachtige ledverlichting, zuinig en effectief

tl lampen vervangen waterdicht
Waterdichte tl lamp

Led tl lamp waterdicht voor een vochtige omgeving

tl lamp vervangen enkel
Led lamp vervanger

Led tl lamp met krachtige led buizen

Tl lamp vervangen

LED import Europe heeft verschillende armaturen wanneer u uw tl lampen wil vervangen voor led verlichting

tl lamp vervangen kantoor

Een tl lamp vervangen met led verlichting is de goedkoopste manier om te besparen op stroomkosten. In bepaalde gevallen moet in het bestaande armatuur de bekabeling worden aangepast aan de led lamp. Onze technici vertellen u wanneer dat nodig is en hoe dat werkt.

Indien uw bestaande lampen niet meer in goede staat zijn of toe zijn aan vervanging kunt u beter kiezen voor de aankoop van een nieuw armatuur in plaats van vervanging van de tl lamp. Wanneer u uw tl lamp dan toch wilt gaan vervangen door een zuinige led tl is het beter te kiezen voor nieuwe armaturen.

Nieuwe led verlichting is ook geschikt voor het plaatsen in een ruimte waarin nog geen verlichting is opgehangen of in een nieuwbouwproject. Wij hebben verschillende uitvoeringen ledlampen in ons uitgebreide productenaanbod.

Gratis afspraak op locatie

tl lamp vervangen armaturen

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.