ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

tl led armatuur

Met zuinige tl led armatuur verlichting van LED import Europe kunt u meteen besparen op kosten van verbruik en onderhoud. Door onze internationala afzet profiteert u van een lage prijs.

Tl led armatuur verlichting is zuinig in gebruik een simpel toe te passen. Een tl led armatuur is voorbereid op de plaatsing van led tl buizen. Met een tl led armatuur kan het bestaande verlichtingsarmatuur worden vervangen voor een nieuw en zuinig armatuur waar ledverlichting in kan worden toegepast.

In een tl led armatuur is de bedrading aangepast aan de aansluiting van een led tl buis. Een led tl buis moet op een andere manier worden aangesloten dan een normale tl buis van glas. Het tl led armatuur is voorbekabeld zodat zonder interne aanpassing een led tl buis kan worden geplaatst.

Het aanbrengen van een tl led armatuur kan meestal gebeuren op de bekabeling waar nu de huidige armaturen aan zijn bevestigd. De handeling voor vervanging is dan zo eenvoudig als het afsluiten van het bestaande armatuur en vervolgens op dezelfde plaats terugplaatsen van het tl led armatuur.

Gratis offerte op maat

tl led armatuur zuinig in gebruik

tl led armatuur dubbel
tl led armatuur dubbel tl

Tl led verlichting met armatuur in dubbele uitvoering

tl led armatuur dubbel tl
tl led armatuur budget

Voordelige tl led armaturen voor led buizen

tlled armatuur enkel
TL led armatuur waterdicht

Led tl verlichting met armatuur voor gebruik in natte omgeving

tl led armatuur waterdicht
tl led armatuur met 2 led buizen

Led tl armatuur met 2 tl buizen zijn energiezuinig

Tl led verlichting met armatuur

Led import Europe heeft diverse uitvoeringen led tl verlichting met armatuur voor uw organisatie

tl led armatuur

Het plaatsen van een tl led armatuur heeft veel voordelen. Het belangrijkste voordeel voor het vervangen van de bestaande verlichting voor tl led armaturen is de besparing op de energiekosten. Een tl led armatuur vraagt veel minder stroom dan een ouderwets tl armatuur met een hoog wattage.

Naast de besparing op de vervangkosten is een belangrijk voordeel dat de levensduur van een tl led armatuur veel langer is dan een gewoon armatuur. Door deze langere levensduur is het vervangen van de verlichting minder snel nodig. Het vervangen van bestaande verlichting kost vaak relatief veel geld doordat de verlichting op moeilijk bereikbare plekken hangt.

Wij hebben een ruim assortiment tl led armatuur verlichting beschikbaar. De beste uitvoering voor uw situatie is afhankelijk van een aantal factoren. Naast de gewenste lichtkracht en de gewenste lichtkleur, moet gekeken worden naar een uitstralingshoek die het beste past bij uw bedrijfsproces.

Gratis afspraak op locatie

tl led armatuur zuinig in gebruik

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.