ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

voordelen led verlichting

Met de verlichting van LED import Europe profiteert u snel en eenvoudig van de voordelen van led verlichting. Door onze grote volumes bieden wij u een lage prijs voor uw project.

Voordelen led verlichting door een laag verbruik van energie en verlaging van de onderhoudskosten. Steeds meer bedrijven profiteren van de voordelen van led verlichting. Ledverlichting zorgt voor een verlaging van de energiekosten en de periodieke onderhoudskosten door een lange levensduur.

Veel bedrijven onderschrijven de voordelen van ledverlichting. Toch zijn veel bedrijven nog huiverig om daadwerkelijk de stap te zetten naar de vervanging van de bestaande verlichting naar ledverlichting. Het blijkt vaak lastig de juiste technische informatie te verkrijgen en veel aanbieders leveren producten van een slechte kwaliteit.

In 2010 heeft led import Europe zich gespecialiseerd in de productie, import en installatie van hoogwaardige led verlichting. Door het gebruik van hoogwaardige componenten komen alle voordelen van ledverlichting volledig tot zijn recht.

Gratis offerte op maat

voordelen led verlichting

voordelen led verlichting loods
Voordelen led verlichting loods

Led lichtlijn is fraai en geeft gelijkmatig licht

voordelen ledverlichting hal
voordelen ledverlichting hal

Stofdichte ledverlichting modern en zuinig met stroom

voordelen ledverlichting ledtl
Voordelen led tl lampen

Goedkoop besparen in uw bestaande armaturen

voordeel ledverlichting kantoor
Led verlichting voor kantoren

Led armaturen zijn voordelig en gaan lang mee

Voordelen led verlichting

Bij Led import Europe kunnen wij u precies vertellen wat de voordelen zijn van ledverlichting in uw bedrijf

voordelen ledverlichting

De voordelen van led verlichting zijn voornamelijk gericht op de reductie van onderhoudskosten en de kosten van het stroomverbruik. Gemiddeld genomen kan een besparing op de stroomkosten worden behaald van 60 tot 70%. Een en ander is afhankelijk van de bestaande armaturen.

Naast de besparing op de kosten van verbruik is er een grote besparing te behalen op het onderhoud van het verlichtingsysteem. Met ouderwetse verlichting moet men regelmatig defecte lampen vervangen. Omdat verlichting in bedrijfshallen veelal is aangebracht op hoogte is de vervanging lastig en daardoor kostbaar.

Het voordeel van led verlichting, zit dus naast de besparing op de stroomkosten, ook in de besparing op de kosten voor het aanschaffen van lampen voor de vervanging. Kwalitatief hoogwaardige ledarmaturen hebben een levensduur die doorgaans tien maal zo lang is als die van traditionele verlichting. Een levensduur van 50.000 branduren is zeker niet ongewoon.

Gratis afspraak op locatie

voordelen led verlichting

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.