ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

winkelverlichting led

Met winkelverlichting led armaturen van LED import Europe kunt u snel besparen op kosten van verbruik en onderhoud. Door onze grote inkoopvolumes profiteert u van een lage prijs voor winkelverlichting.

Het is zinvol de verlichting in uw winkel te vervangen voor ledverlichting. Hiermee kunt u eenvoudig veel geld besparen op de verbruikskosten. Met winkelverlichting in led bent u in staat uw winkel energiezuinig onder de aandacht te brengen van uw klanten.

De verlichting van een winkel kan eenvoudig worden verdeeld in 2 soorten verlichting. Het is belangrijk vast te stellen welke functie de verlichting heeft in uw winkel voordat u de armaturen of de lichtbronnen gaat vervangen.

Bij winkelverlichting in led maken wij onderscheid tussen de verlichting van producten, en de algemene verlichting in de winkel. Bij het verlichten of liever aanlichten van uw producten heeft de verlichting de functie extra aandacht te vestigen op uw product.

Gratis offerte op maat

Winkelverlichting led armaturen

winkelverlichting led hanglamp
winkelverlichting led hanglamp

Sfeervol en fraai geven gelijkmatig verdeeld licht

winkelverlichting led railspot
winkelverlichting led railspot

Goedkoop overstappen op ledverlichting op bestaande rail

winkelverlichting led richtspot
Winkelverlichting led richtspot

Led verlichting om producten gericht aan te lichten

winkelverlichting led downlight
Led verlichting winkel downlight

In het bestaande systeemplafond goedkoop besparen

Winkelverlichting ledarmaturen

Led import Europe heeft veel verschillende winkelbedrijven uitgerust met led verlichting voor winkels

winkelverlichting led spot

De algemene verlichting in uw winkel heeft als doel de winkelruimte te verlichten zodat klanten en medewerkers veilig door uw winkel kunnen lopen. Wanneer u winkelverlichting in led wilt aanschaffen is het verstandig goed na te denken over de functionaliteit van de verlichting in uw winkel.

Het vervangen van winkelverlichting in led is relatief eenvoudig. Allereerst kan veel geld worden uitgespaard met de vervanging van halogeenverlichting. Hiervoor hebben wij speciale led winkelverlichting voor het een op een vervangen van lichtbronnen.

Bestaande downlighters die zijn aangebracht in het plafond kunnen worden vervangen door een downlighter die speciaal voldoet aan de eisen van winkelverlichting in led. Men name de kleurweergave en lichtsterkte is hierbij belangrijk.

Gratis afspraak op locatie

Winkelverlichting led armaturen

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.